ΠΑΟΚ

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Τζίμας που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ

Ο Παναγιώτης Τζίμας
Ο Παναγιώτης Τζίμας INTIME SPORTS

Τη φόρμουλα με την οποία θα μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης ψάχνει ο Παναγιώτης Τζίμας, καθώς ο 23χρονος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέκσου.

Στην Stoiximan Super League και τη νέα σεζόν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Τζίμας, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ και θα μείνει ελεύθερος.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τη διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αστέρα Τρίπολη, προκειμένου ο παίκτης να πάρει την ελευθέρας του και να μετακομίσει στην αρκαδική πόλη.

Αυτό που έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται είναι να κρατήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Τζίμας μετακόμισε από τον Αστέρα στους "ασπρόμαυρους" το καλοκαίρι του 2021 και έκτοτε μετράει 17 ματς και ένα γκολ με την φανέλα της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ, ενώ με τη Β' έχει συμμετάσχει σε 30 αγώνες με απολογισμό επτά τέρματα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 23χρονος αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο πρόλαβε να μετρήσει 24 εμφανίσεις πετυχαίνοντας μάλιστα τρία γκολ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ