ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Μιλάει με την Παρί για τον Καρί, σύμφωνα με τους Γάλλους

PSG's Danilo Pereira, right, dribbles Lorient's Ayman Kari, center, and Lorient's Laurent Abergel during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lorient, at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 30, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
PSG's Danilo Pereira, right, dribbles Lorient's Ayman Kari, center, and Lorient's Laurent Abergel during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lorient, at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 30, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard) AP

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο ΠΑΟΚ συζητάει με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του 19χρονου μέσου, Αίμάν Καρί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Γαλλία, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του νεαρού χαφ Αϊμάν Καρί. Ο 19χρονος σύμφωνα με όσα γράφονται στο “le10sport” έχει ειδοποιηθεί από την Παρί να βρει ομάδα καθώς δεν υπολογίζεται.

Ήδη το φετινό καλοκαίρι έχουν ενδιαφερθεί για αυτόν ομάδες η Σάντερλαντ, η Βασιλεία, η Αντβέρπ και η Βέστερλο από το Βέλγιο αλλά και η Ρόμα χωρίς κάποια από αυτές να καταφέρει να τον αποκτήσει.

Με τις περισσότερες από τις αγορές να έχουν ήδη κλείσει η προοπτική του ΠΑΟΚ φαίνεται να κερδίζει έδαφος με την γαλλική ομάδα να πιέζει τον Καρί, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λοριάν μαζί με τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ