ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Μποβέ, Ταχίροβιτς και κινητικότητα για χαφ

Roma's Edoardo Bove controls the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Roma at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 29, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Roma's Edoardo Bove controls the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Roma at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 29, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Οι αναζητήσεις του ΠΑΟΚ έχουν καταλήξει στον 22χρονο Εντοάρντο Μποβέ της Ρόμα και στον επίσης νεαρός Βόσνιο του Άγιαξ, Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν κινητοποιηθεί και προχωρούν τις επαφές τους για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας των πρωταθλητών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ταυτόχρονα προχωρούν και τις αναζητήσεις τους για τον άξονα της μεσαίας γραμμής όπου επίσης απαιτείται ενίσχυση.

Για την ώρα οι αναζητήσεις αυτές έχουν καταλήξει σε δυο περιπτώσεις: αυτή του Εντοάρντο Μποβέ της Ρόμα και αυτή του Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς που ανήκει στον Άγιαξ.

Του Ιταλού που δεν βρίσκει στην ομάδα της Ρώμης τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε είναι σαφώς πιο δύσκολο με τον ΠΑΟΚ να συζητά τον δανεισμό του και τους Ρωμαίους να θέτουν όρους για ρήτρες που φτάνουν ακόμη και στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Οι δύο παίκτες έχουν τάσεις φυγής

Όπως ο Μποβέ έτσι και ο Ταχίροβιτς έχει δείξει τάσεις φυγής από την ομάδα του. Παρά το γεγονός ότι πέρυσι είχε 37 συμμετοχές με τον Άγιαξ φέτος δεν υπολογίζεται γεγονός που του έχει δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την παραμονή του στο Άμστερνταμ.

Και στη δική του υπόθεση η προσπάθεια που γίνεται από τον ΠΑΟΚ αφορά στο δανεισμό του, χωρίς να έχουν μέχρι τώρα προκύψει πληροφορίες για τους όρους μιας ενδεχόμενης συμφωνίας.

Στο μεταγραφικό προσκήνιο των πρωταθλητών υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο της Λοριάν, την οποία έχουν δουλέψει αρκετά οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ