ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ο εξαιρετικός Μποβέ και η "ασφάλεια" του Μπακαγιόκο

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ο εξαιρετικός Μποβέ και η "ασφάλεια" του Μπακαγιόκο
Ο Εντουάρντο Μποβέ με τη φανέλα της Ρόμα UK SPORTS PICS/ALAMY LIVE/VISUALHELLAS.GR

Η πιο δύσκολη από τις περιπτώσεις που απασχολούν τον ΠΑΟΚ είναι αυτή του Ιταλού χαφ της Ρόμα, Εντουάρντο Μποβέ, αλλά στην Τούμπα έχουν αποφασίσει να την παλέψουν μέχρι τέλους.

Η απόκτηση ενός χαφ είναι από τα ζητήματα που παραμένει σε εκκρεμότητα στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ από την αρχή του καλοκαιριού. Με τον χρόνο να μετρά πλέον αντίστροφα ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό που αποδεδειγμένα έχει αφήσει στον άξονα της μεσαίας γραμμής η απουσία από το ρόστερ του Σουαλιό Μεϊτέ.

Τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει τα ονόματα του Εντοάρντο Μποβέ της Ρόμα, του Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς του Άγιαξ ενώ πάντα είναι ανοικτή και η υπόθεση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο.

Ιεραρχικά αυτή την στιγμή η περίπτωση του 22χρονου Μποβέ είναι αυτή που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, παρά το γεγονός ότι είναι δεδομένα αυτή που παρουσιάζει τις μεγαλύτερες δυσκολίες.

Τα δεδομένα για τον Μποβέ

Και μόνο το γεγονός ότι η Ρόμα στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν προτείνει ρήτρα 12 εκατομμυρίων ευρώ και η αντιπρόταση του Δικεφάλου ήταν 6 εκατομμύρια για το 55% των δικαιωμάτων του, είναι χαρακτηριστική. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028 μετά την τελευταία ανανέωση που υπέγραψε τον περασμένο Δεκέμβριο το οποίο του αποφέρει 1,8 εκατομμύρια το χρόνο.

Βέβαια από την στιγμή που η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας δεν έχει σε πρώτο πλάνο τον Μποβέ, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η πρόθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ο Ιταλός έχει δείξει τάσεις φυγής από την ομάδα του, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του για να βρει το χρόνο συμμετοχής που αναζητεί και σε πρώτο χρόνο τουλάχιστον δεν έχει απορρίψει την προοπτική του Δικεφάλου.

Φαίνεται όμως ότι και αυτός περιμένει να δει που θα καταλήξει η υπόθεση του, λίγες ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στα περισσότερα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη περίπτωση χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς και λογικά αν προκύψει εξέλιξη αυτό θα γίνει λογικά μετά τις 31 του μήνα. Ο συναγωνισμός που έχει να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλος αυξάνοντας το δείκτη της δυσκολίας στην υπόθεση του.

Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για την απόκτηση του Μποβέ, έχοντας ως ασφάλεια το γεγονός ότι αν τα πράγματα στραβώσουν με τον Ιταλό, είναι προχωρημένες οι συζητήσεις με τον Μπακαγιόκο της Λοριάν. Μια μεταγραφή που είχε σχεδόν ολοκληρωθεί τις προηγούμενες ημέρες με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι αυτός που ζήτησε περισσότερο χρόνο για να τσεκάρει καλύτερα τα δεδομένα της ενδεχόμενης απόκτησης του.

Ενδιαφέρουσα είναι και η περίπτωση του Ταχίροβιτς, που και αυτός όπως ο Μποβέ πέρασε από τις ακαδημίες της Ρόμα, ωστόσο ιεραρχικά φαίνεται να είναι πιο πίσω από αυτή του Ιταλού.

Με τον χρόνο να πιέζει πλέον στην Τούμπα έχουν κινητοποιηθεί, έστω και καθυστερημένα, ώστε να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ