ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ο Ιβάν Σαββίδης καθάρισε για Τσάλοφ

CSKA forward Fedor Chalov celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, Group G soccer match between Real Madrid and CSKA Moscow, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Dec. 12, 2018. (AP Photo/Paul White)
CSKA forward Fedor Chalov celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, Group G soccer match between Real Madrid and CSKA Moscow, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Dec. 12, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO / PAUL WHITE

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Ρωσία ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με τον Φεντόρ Τσάλοφ και τον έπεισε για το πλάνο του ΠΑΟΚ.

Το θέμα της μεταγραφής του Φεντόρ Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ απασχολεί έντονα τα ρωσικά ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες. Την είδηση για τη συμφωνία του Δικεφάλου με τον 26χρονο επιθετικό ακολουθήσαν συζητήσεις και δηλώσεις παλαίμαχων ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη απόφαση του Τσάλοφ να συνεχίσιε την καριέρα του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στη Ρωσία ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε δράση στο θέμα της μεταγραφής του. Αντιλαμβανόμενος ότι ο παίκτης θα μπορούσε να επηρεαστεί από όσα ακούγονται ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ επικοινώνησε μαζί του και τον έπεισε για την προοπτική που του προσφέρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Άμεσα πλέον, όπως λένε οι Ρώσοι, αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις για τη μετακόμιση του Τσάλοφ στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ