ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Οι Ιταλοί επιμένουν για Βιετέσκα

Ο Ματέους Βιετέσκα
Ο Ματέους Βιετέσκα PRINT SCREEN

Σύμφωνα με όσα γράφονται στην Ιταλία, ο ΠΑΟΚ δεν έχει εγκαταλείψει το θέμα του Πολωνού κεντρικού, Ματέους Βιετέσκα. και συζητά με την Κάλιαρι για την απόκτησή του.

Στην Ιταλία εξακολουθεί να συντηρείται το θέμα του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Ματέους Βιετέσκα.

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι από τη στιγμή που ο Δικέφαλος δεν πρόλαβε να προσθέσει έναν ακόμα στόπερ στη λίστα που κατέθεσε στην UEFA, πάγωσε από την πλευρά του το θέμα του 27χρονου Πολωνού κεντρικού αμυντικού (1,87μ) της Κάλιαρι.

Ίσως το γεγονός ότι συνεχίζονται ο τα δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο να οφείλεται σε μια αλλαγή της στάσης της ομάδας από τη Σαρδηνία. Η Κάλιαρι θέλησε να εκμεταλλευτεί υπέρ της την ανάγκη του ΠΑΟΚ για να κλείσει γρήγορα το θέμα του Βιετέσκα.

"Συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κάλιαρι για την περίπτωση του Ματέους Βιετέσκα, με τους Έλληνες να πιέζουν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή έως την Τετάρτη, όταν και ολοκληρώνονται οι μεταγραφές στην Ελλάδα", ισχυρίζονται οι σχετικές αναφορές στη Ιταλία.

Ο χρόνος που κυλά πλέον αντίστροφα θα δείξει αν στην Τούμπα είναι κοντά σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών ή αν τελικά όπως γράφουν οι Ιταλοί οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον Βιετέσκα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ