ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Οριστικό το ναυάγιο με Καμαρά, στρέφεται σε άλλες λύσεις ο Δικέφαλος

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Οριστικό το ναυάγιο με Καμαρά, στρέφεται σε άλλες λύσεις ο Δικέφαλος
Ο Μαντί Καμαρά INTIME

Το deadline που είχε δώσει ο ΠΑΟΚ στον Μαντί Καμαρά για να απαντήσει στην πρόταση των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για τριετές συμβόλαιο έληξε και πλέον ο Δικέφαλος του Βορρά στρέφεται σε άλλες λύσεις.

Ο ΠΑΟΚ είχε δώσει διορία στον Μαντί Καμαρά μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (7/6) για να απαντήσει στην πρόταση που του είχε καταθέσει.

Ο μέσος από τη Γουινέα δεν την έδωσε και έτσι ο Δικέφαλος του Βορρά απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον ποδοσφαιριστή που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Η πρόταση των "ασπρόμαυρων" ήταν για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές στο ταβάνι τους, 1,5 εκατομμύρια για κάθε χρόνο συνεργασίας και από μόνη ήταν ενδεικτική της πρόθεσης τους να αποκτήσουν τον 27χρονο χαφ.

Ωστόσο, η πλευρά του ποδοσφαιριστή φαίνεται ότι είχε άλλους σκοπούς, με τον ΠΑΟΚ να θεωρεί ότι χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη πρόταση για να προσελκύσει μεγαλύτερες από άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες.

Έτσι, η υπόθεση της μεταγραφής του οδηγήθηκε σε ναυάγιο, η πρόταση του Δικεφάλου του Βορρά πλέον δεν ισχύει και στην Τούμπα εξετάζουν τις εναλλακτικές τους λύσεις για την ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας τους γραμμής.

Από τη στιγμή μάλιστα που τα ζητήματα της παραμονής τόσο του Στέφαν Σβαμπ, που θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, όσο και του Σουαλιό Μεϊτέ, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ ήδη έχει συμφωνία με την Μπενφίκα κλείνουν θετικά, δεν έχει πλέον και πίεση για να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για το νευραλγικό χώρο του κέντρου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ