ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Παιχνίδι υπομονής η υπόθεση Καμαρά - Η οικονομική διαφορά και τα δεδομένα της υπόθεσης

Ο Μαντί Καμαρά
Ο Μαντί Καμαρά EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει όσο γίνεται πιο σύντομα την υπόθεση του Μαντί Καμαρά με την οικονομική διαφορά στις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών να παραμένει αλλά να μην είναι απαγορευτική.

Ο Μαντί Καμαρά, που αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, παραμένει βασικός στόχος του ΠΑΟΚ για τον άξονα της μεσαίας του γραμμής.

Οι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι του Δικεφάλου θεωρούν την περίπτωση του μέσου από τη Γουινέα, ιδανική έχουν να κάνουν κυρίως με τα χαρακτηριστικά του, που αρέσουν πολύ στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή που φτάνουν στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο τουλάχιστον για την ώρα του προσφέρει το μάξιμουμ των συμβολαίων που δίνει στους ποδοσφαιριστές του ρόστερ του έχοντας ξεκινήσει από τα 1,4 -1,5 εκατομμύρια και τριετές συμβόλαιο

Η διαφορά είναι σημαντική αλλά όχι απαγορευτική. Άλλωστε κάπως έτσι ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ και με τον Σουαλιό Μεϊτέ και φαίνεται ότι τελικά θα προκύψει συμφωνία.

Η διάθεση των δύο πλευρών θα κρίνει την υπόθεση

Αυτό που θα κρίνει την έκβαση της υπόθεσης του Μαντί Καμαρά είναι…η διάθεση των δυο πλευρών να περιμένουν η μία την άλλη. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει την προσφορά του στον 27χρονο μέσο και περιμένει απάντηση, έχοντας στείλει το μήνυμα στον παίκτη ότι θα ήθελε να την έχει το συντομότερο δυνατόν.

Από την δική του πλευρά ο Καμαρά θα ήθελε να περιμένει μήπως υπάρξει πρόταση από το εξωτερικό, πιο κοντά στις απαιτήσεις του.

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος είναι ένας παράγοντας που θα παίξει το ρόλο τους στην ενδεχόμενη μετακίνηση του στη Θεσσαλονίκη, πολύ περισσότερο αν αποφασίσει να αναλάβει το ρίσκο – αν σκεφτεί κανείς το διάστημα της αγωνιστικής του απραξίας- και να εξαντλήσει τα χρονικά του περιθώρια περιμένοντας μια τέτοια πρόταση.

Ο ΠΑΟΚ τον θέλει πολύ ωστόσο είναι αναγκασμένος να έχει έτοιμες εναλλακτικές και μία από αυτές είναι ο Κέλορ Κανγκά του Ερυθρού Αστέρα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ