ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Παρελθόν από τον Δικέφαλο του Βορρά ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Παρελθόν από τον Δικέφαλο του Βορρά ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς
INTIME SPORTS

Την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ προανήγγειλε μέσω ανάρτησής του στο Instagram ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο γκολκίπερ να λέει αντίο στον Δικέφαλο μετά από πέντε χρόνια.

ΠΑΟΚ και Ζίβκο Ζίβκοβιτς μετά από πέντε χρόνια θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, όπως αποκάλυψε ο Σέρβος γκολκίπερ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Ζίβκοβιτς έγινε παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά το καλοκαίρι του 2019, καταγράφοντας 62 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την "ασπρόμαυρη" φανέλα.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα κατάφερε να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

"Αισθάνομαι πως έχω να πω ορισμένα λόγια τώρα, αλλά δεν θα πω αντίο στην οικογένεια μου. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια είχαμε πολλές καλές στιγμές και κάποιες άσχημες. Κοντά σε εσάς μεγάλωσα σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής. Στις καλές και τις κακές στιγμές ήμασταν πάντα μία οικογένεια.

Ποτέ δεν τα παρατήσαμε και ποτέ δεν πέσαμε κάτω. Ο ΠΑΟΚ είναι και θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου για όλες τις απίστευτες στιγμές που είχαμε μαζί.

Ευχαριστώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ που δουλεύει για τον σύλλογο και ειδικά την οικογένεια Σαββίδη που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Τώρα έφτασε η στιγμή να φύγω, αλλά όπως έγραψα και στο ξεκίνημα δεν θα πω ποτέ αντίο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ", αναφέρει η ανάρτηση του Σέρβου γκολκίπερ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ