ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Πλησιάζει στο "μπαμ" με τον Λόβρεν, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Ο στόπερ της Ολιμπίκ Λιόν, Ντέγιαν Λόβρεν
Ο στόπερ της Ολιμπίκ Λιόν, Ντέγιαν Λόβρεν @ 2023 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Σύμφωνα με tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ΠΑΟΚ πάει για το "μπαμ" με τον Ντέγιαν Λόβρεν. Ο Δικέφαλος κλείνει συμφωνία με την Λιόν, σύμφωνα με τον Ιταλό.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει την ενίσχυσή του για το κέντρο της άμυνας. Όπως όλα δείχνουν πάει για το μεγάλο "μπαμ" με τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό της Λιόν, Ντέγιαν Λόβρεν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Δικέφαλος πλησιάζει στο deal για την απόκτηση του Λόβρεν από την Λιόν. Μένει να αποσαφηνιστούν οι λεπτομέρειες, ενώ ο παίκτης έχει αποδεχθεί τη μετακίνησή του.

Οι δύο ομάδες έχουν αρχίσει ήδη να ανταλλάσσουν έγγραφα, δεδομένου πως η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα τελειώνει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (11/9). Από τον ΠΑΟΚ πάντως, δεν σχολιάζουν τίποτα μέχρι στιγμής.

Αυτός είναι ο Λόβρεν

Αν αληθεύουν όσα αποκαλύπτει ο Ρομάνο, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος για το κέντρο της άμυνας του. Η Λιόν τον αγόρασε από τη Ζενίτ για το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Φυσικά, ξεχωρίζει η παρουσία του στην Λίβερπουλ, με την οποία είχε 185 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Reds, κατακτώντας την Premier League, το Champions League και το Super Cup.

Στην Λιόν είναι η δεύτερή του θητεία και με τη γαλλική ομάδα έχει 185 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Σαουθάμπτον και Ίντερ Ζάπρεσικ.

Έχει παίξει σε 78 παιχνίδια με την φανέλα της εθνικής Κροατίας και ήταν βασικός το 2018, όταν με την ομάδα της πατρίδας του έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και το 2022 στην πορεία μέχρι τον μικρό τελικό.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ