ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Πλησιάζει τον Κόλι και παλεύει για τον δανεισμό του Βιετέσκα

Ο Ομάρ Κόλεϊ
Ο Ομάρ Κόλεϊ PHOTO CREDITS: ALEX NICODIM/ANADOLU AGENCY/ANADOLU VIA AFP

Ο ΠΑΟΚ προχωρά την περίπτωση του Ομάρ Κόλι της Μπεσίκτας και παλεύει να φέρει στη Θεσσαλονίκη και τον 27χρονο στόπερ από την Κάλιαρι, Ματέους Βιετέσκα, ως δανεικό για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Τα δημοσιεύματα στην Τουρκία που κάνουν λόγο για σημαντική πρόοδο στις συζητήσεις του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για τον Ομάρ Κόλι έχουν βάση.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποκτήσει τον Αφρικανό στόπερ για τον οποίο έχει ανάψει το πράσινο φως ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από τη στιγμή που ο 55χρονος τεχνικός έδωσε το "Ok" για τον Κολι κι η πλευρά του παίκτη μοιάζει θετική στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, έστω και με σπαστό συμβόλαιο για 1+1 χρόνο.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να συμφωνήσει με την Μπεσίκτας, που έτσι κι αλλιώς δεν τον υπολογίζει για τον τρόπο με τον οποίο θα μείνει ελεύθερος από το συμβόλαιό του που εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Ο Κόλι θα είναι η μια από τις δυο κινήσεις που προσπαθούν να κλείσουν για το κέντρο της άμυνάς τους οι πρωταθλητές.

Η δεύτερη είναι ο Ματέους Βιετέσκα της Καλιάρι, τον οποίο ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει κατά αρχήν με δανεισμό για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Παραδοσιακά η ομάδα της Θεσσαλονίκης δυσκολεύεται να πάρει παίκτες από την Καλιάρι, ωστόσο ο Δικέφαλος κάνει την προσπάθεια για τον δανεισμό του 27χρονου δεξιοπόδαρου στόπερ.

Στην Ιταλία λένε ότι και για... φορολογικούς λόγους ο Βιετέσκα, για τον οποίο η ομάδα της Σαρδηνίας πλήρωσε 5 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, είναι δύσκολο να παραχωρηθεί με μεταγραφή.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ