ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Πρόταση μαμούθ της Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Κουλιεράκη

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης EUROKINISSI SPORTS

Το πρέσινγκ από τη Γερμανία προς τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη συνεχίζεται, με τη Βόλφσμπουργκ να μπαίνει δυνατά στη διεκδίκηση του διεθνούς Έλληνα αμυντικού με πρόταση μαμούθ. Μετά τα playoffs του Europa League οι αποφάσεις.

Στη Γερμανία και την Bundesliga φαίνεται πως βρίσκεται το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, καθώς στη διεκδίκηση των υπηρεσιών του διεθνούς Έλληνα στόπερ μπήκε πλέον δυνατά και η Βόλφσμπουργκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Γερμανοί προσφέρουν στον ΠΑΟΚ το ποσό μαμούθ των 15.000.000 ευρώ, για να αποκτήσουν τον Κουλιεράκη. Η διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά πάντως, τηρεί την ίδια στάση που είχε και πριν τον αποκλεισμό του από το Champions League. Τα πάντα λοιπόν, για τον 20χρονο άσο, θα αποφασιστούν μετά το τέλος των playoffs, πλέον του Europa League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπενθυμίζεται, ότι στο εξωτερικό έγραψαν ότι η Αϊντραχτ κατέθεσε πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον Κουλιεράκη, τον περασμένο Ιούλιο. Τώρα όμως έρχεται η Βόλφσμπουργκ και ανεβάζει αισθητά το χορό των εκατομμυρίων για τα πόδια του "Κούλιε". Δεν αποκλείεται μάλιστα, το ποσό να ανέβει κι άλλο, αν διεθνής άσος συνεχίζει να... βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις του.

Ο Κουλιεράκης έχει ξεκινήσει τη σεζόν με το πόδι πατημένο στο γκάζι, καθώς η ευχέρεια που έχει αποκτήσει με τα αντίπαλα δίχτυα -όντας στόπερ- είναι μνημειώδης.

Ήδη σε τέσσερα ματς στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετράει τρία γκολ, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ, στο τέρμα του Ράχμαν Μπάμπα στη Σουηδία κόντρα στη Μάλμε.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ