ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ψάχνει τρόπους να αποκτήσει τον Γκόμεζ με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ψάχνει τρόπους να αποκτήσει τον Γκόμεζ με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό
Ο Τζόναθαν Γκόμεζ με τη φανέλα των ΗΠΑ @2024 AP IMAGES/NATACHA PISARENKO

Στην Ισπανία μιλούν για δανεισμό του Τζόναθαν Γκόμεζ από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν αποκλείεται ο Δικέφαλος του Βορρά να τον φέρει με κανονική μεταγραφή στη Θεσσαλονίκη.

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τζόναθαν Γκόμεζ της Ρεάλ Σοσιεδάδ απασχολεί τα ισπανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με όσα γράφονται στην Ιβηρική, ο Δικέφαλος του Βορρά ενδιαφέρεται έντονα για τον νεαρό αριστερόποδαρο αμυντικό και θα τον αποκτήσει με δανεισμό από την ομάδα του, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας όντως ενδιαφέρονται για τον 20χρονο Αμερικανό, που έχει διπλή υπηκοότητα, ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό από τον ισπανικό σύλλογο.

Το καθεστώς με το οποίο ο παίκτης θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Τούμπα θέλουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του νεαρού, γεγονός που αν μη τι άλλο δείχνει ότι θεωρούν ότι μπορεί να έχει σημαντική εξέλιξη.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ