ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ρελάνς από Κοπεγχάγη για Χατζηδιάκο, πάει γι' άλλο στόπερ ο Δικέφαλος

Ο Παντελής Χατζηδιάκος
Ο Παντελής Χατζηδιάκος INTIME SPORTS

Ο Παντελής Χατζηδιάκος θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και ο ΠΑΟΚ αναζητεί αλλού τον δεξιοπόδαρο στόπερ που πιθανότατα θα κλείσει και τις μεταγραφές του.

Στην Κοπεγχάγη και όχι στην Τούμπα θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Παντελής Χατζηδιάκος. Οι Δανοί μπήκαν σφήνα στη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, προσφέροντας του καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που του έδινε ο Δικέφαλος, τον πίεσαν και τελικά τον έπεισαν για το πρότζεκτ τους.

Την ώρα που χθες το βράδυ φαινόταν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας τα είχαν βρει σε όλα με τον Χατζηδιάκο και απέμενε να συμφωνήσουν με την Κάλιαρι, οι άνθρωποι της Κοπεγχάγης έκαναν ρελάνς και κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον 27χρονο στόπερ.

Έτσι και αλλιώς η προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος -που ήταν πάντως συνυφασμένη με τον ΠΑΟΚ- δεν ήταν η πρώτη του προτεραιότητα και από την στιγμή που ο ίδιος ο προπονητής της Κοπεγχάγης επικοινώνησε πολλές φορές μαζί του για να του δείξει ότι τον θεωρεί σημαντικό ο Χατζηδιακός συμφώνησε με τους Δανούς.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτηση για έναν δεξιοπόδαρο στόπερ που θα μπορεί να μοιραστεί τα παιχνίδια με τον Τόμας Κεντζιόρα και όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι -αν όχι η τελευταία- μια από τις ύστατες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ