ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Σε τελικό στάδιο ο δανεισμός του Τζόναθαν Γκόμεζ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Σε τελικό στάδιο ο δανεισμός του Τζόναθαν Γκόμεζ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα
Ο Τζόναθαν Γκόμεζ με τη φανέλα της εθνικής Αμερικής @2024 AP IMAGES/NATACHA PISARENKO

Ο Τζόναθαν Γκόμεζ αναμένεται να είναι η δεύτερη επιλογή του ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας πίσω από τον Ράχμαν Μπάμπα, καθώς ισπανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η μετακίνηση του Αμερικανού στους πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

Τον εκλεκτό που θα αποτελέσει μαζί με τον Ράχμαν Μπάμπα το φετινό δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνας φαίνεται πως βρήκε ο ΠΑΟΚ, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα γράφονται στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η Ρεάλ Σοσιεδάδ, ομάδα στην οποία ανήκει ο Τζόναθαν Γκόμεζ, θα προχωρήσει σε ανανέωση συμβολαίου του Αμερικανού, με σκοπό στη συνέχεια να τον δανείσει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα η συμφωνία μεταξύ του βασκικού συλλόγου και του Δικεφάλου του Βορρά αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή εντός των επόμενων ημερών.

Την περασμένη σεζόν ο 20χρονος έπαιξε δανεικός στη Μιραντές καταγράφοντας 39 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Έχει παράλληλα χριστεί διεθνής μια φορά με την εθνική ομάδα του Μεξικό, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στις μικρές εθνικές των ΗΠΑ.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα κλείσει ακόμα μία τρύπα στο ρόστερ του, με τις επόμενες κινήσεις να είναι η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας μετά την αποχώρηση του Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ και τη διαφαινόμενη πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, και ένας παίκτης στη μεσαία γραμμή μετά το "πάγωμα" της υπόθεσης του Σουαλιχό Μεϊτέ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ