ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Στο χέρι του Δικεφάλου η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Θυμιάνη

Ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο με παίκτες μάξιμουμ 22-23 ετών και μία απ' τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι ο παίκτης του Πανσερραϊκού, Κωνσταντίνος Θυμιάνης.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε θριαμβευτικά τη σεζόν, κατακτώντας το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και πλέον οι διοικούντες τον σύλλογο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας χρονιάς.

Πέρα από τους πρωτακλασάτους ποδοσφαιριστές, οι άνθρωποι του Δικεφάλου αναζητούν γηγενείς παίκτες, μάξιμουμ 23 ετών, προκειμένου να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.

Μία απ' τις περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι εκείνη του Κωνσταντίνου Θυμιάνη. Ο 23χρονος αρχηγός του Πανσερραϊκού, που έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός χαφ, πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν στην Stoiximan Super League.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και παρά τη θέληση των ανθρώπων του Πανσερραϊκού να τον κρατήσουν στην ομάδα, ο ίδιος θα επιθυμούσε να κάνει το step up στην καριέρα του. Τη φετινή σεζόν ο Θυμιάνης πραγματοποίησε 22 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σημειώνοντας και τέσσερα τέρματα, τα δύο εξ αυτών απέναντι στην ΑΕΚ στις Σέρρες.

Ουσιαστικά, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι ξεκάθαρα στα χέρια του ΠΑΟΚ, αφού ο Θυμιάνης έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ