ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις με Χατζηδιάκο και Κάλιαρι

Ο Παντελής Χατζηδιάκος
Ο Παντελής Χατζηδιάκος EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις επαφές με τον Παντελή Χατζηδιάκο αλλά και την Κάλιαρι, ευελπιστώντας να υπάρξει "λευκός καπνός" από τις συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος είναι ο "εκλεκτός" του ΠΑΟΚ για τη θέση του στόπερ, με τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να έχουν μπει στην τελική ευθεία. Στον 27χρονο διεθνή αμυντικό κατατέθηκε νέα βελτιωμένη πρόταση, ενώ την ίδια στιγμή συνεχίζονται και οι επαφές με την πλευρά της Κάλιαρι.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου προσφέρουν συμβόλαιο για 1+3 χρόνια, τα οποίο σημαίνει πως το καλοκαίρι του 2025 θα υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του από την ιταλική ομάδα, ενώ είναι διατεθειμένοι οι ασπρόμαυροι να καλύψουν και τη διαφορά που θα υπάρξει στα χρήματα του παίκτη εξαιτίας διαφορετικής φορολογίας στην Ιταλία.

Μέχρι στιγμής, το ζήτημα έχει "κολλήσει" στην οικονομική διαφορά που παρατηρήσει μεταξύ του Χατζηδιάκου και του ΠΑΟΚ, αφού ο διεθνής αμυντικός θέλει ένα ποσό που θα αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ ετησίως, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή δεν φτάνει σε αυτά τα νούμερα.

Ο 27χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο με την Κάλιαρι μέχρι και το καλοκαίρι του 2027. Οι Ιταλοί τον απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι από την Άλκμααρ αντί δύο εκατομμυρίων ευρώ. Πριν μεταπηδήσει στην Ολλανδία για την Άλκμααρ είχε περάσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ