ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Συμφωνία με Μπενφίκα για Μεϊτέ, τα τυπικά για Σβαμπ και Κεντζιόρα

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Σουαλιό Μεϊτέ, ενώ απομένει η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Τελειώνει και του Σβαμπ, λεπτομέρειες για Κετζιόρα.

Ο ΠΑΟΚ κλείνει σιγά σιγά μία τις εκκρεμότητές του, που αφορούν στο υπάρχον ρόστερ. Μία από τις προτεραιότητες ήταν η υπόθεση του Σουαλιό Μεϊτέ, η οποία φαίνεται να έχει happy end.

Ο Δικέφαλος έφτασε σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε πως η νέα CEO του ΠΑΟΚ, Μαρία Γκοντσάρεβα, ταξίδεψε στην Πορτογαλία και στα πλαίσια της συνεδρίασης της ECA μίλησε και με τους αετούς.

Οι δύο πλευρές βρήκαν κοινό σημείο επαφής και συζητούσαν για ένα ποσό στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ώστε ο Μεϊτέ να γίνει κάτοικος Τούμπας και τα επόμενα χρόνια.

Πλέον απομένει ο ΠΑΟΚ να τα βρει με τον ποδοσφαιριστή, το οποίο είναι το εύκολο μέρος της υπόθεσης, προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές και να γίνουν οι ανακοινώσεις.

Τελειώνει με Σβαμπ και Κετζιόρα

Ο ΠΑΟΚ κλείνει και την περίπτωση του Στέφαν Σβαμπ. Υπήρχε εξ αρχής η κοινή θέληση για ανανέωση της συνεργασία των δυο πλευρών και όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξει οριστικό deal.

Ο Αυστριακός είχε ξεκαθαρίσει και με τους συγγενείς εκπροσώπους του ότι δεν πρόκειται να μιλήσει με καμία άλλη ομάδα πριν ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του στον Δικέφαλο.

Οι λεπτομέρειες μένουν και για τον Κετζιόρα. Η οικονομική διαφορά που προέκυψε στις αρχικές συζητήσεις δεν ήταν έτσι κι αλλιώς τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να αποτελέσει τροχοπέδη σε μια συμφωνία που να ικανοποιεί και τους δυο.

Επομένως, η υπόθεσή του προχωράει δίχως προβλήματα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ