ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Τα βρήκε με τον Τισουντάλι και παλεύει να έρθει σε συμφωνία με τη Γάνδη

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Τα βρήκε με τον Τισουντάλι και παλεύει να έρθει σε συμφωνία με τη Γάνδη
AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Ταρίκ Τισουντάλι, ο Μαροκινός έχει πειστεί να να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα και πλέον προσπαθεί να κλείσει συμφωνία με τη Γάνδη για τα δικαιώματά του.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Γάνδη για την απόκτηση του Τάρικ Τισουντάλι, τη στιγμή που τα έχει βρει σε όλα με τον Μαροκινό επιθετικό.

Ο Δικέφαλος προσφέρει στον 31χρονο άσο, συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,3 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που καλύπτει τις απαιτήσεις του. Παράλληλα συνεχίζει τις συζητήσεις με τη Γάνδη για να φτάσει σε συμφωνία. Οι πληροφορίες λένε ότι οι συζητήσεις με την Γάνδη είναι συνεχείς και τα ποσά που ακούγονται ξεπερνούν ακόμη και τα τέσσερα εκατομμύρια.

Σε κάθε περίπτωση οι Βέλγοι προσπαθούν να αποκομίσουν όσο δυνατόν μεγαλύτερα οφέλη, από την στιγμή που έχουν αποφασίσει να θέσουν τον 31χρονο επιθετικό στην λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές τους.

Το ενδεχόμενο να καταλήξουν θετικά οι διαπραγματεύσεις είναι ανοικτό. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει τον παίκτη με το μέρος του, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Τισουντάλι ταιριάζει στο προφίλ του ποδοσφαιριστή που θέλει ο Λουτσέσκου για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, καθώς μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, δίνοντας λύσεις στην ομάδα του.

Ενθαρρυντικό για την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει είναι το γεγονός ότι παρά το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από την Αραβία (Αλ Σαμπάμπ), ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ