ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Τελειώνει του Τισουντάλι, τα δεδομένα για Τσάλοφ

Gent's Tarik Tissoudali, left, celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa Conference League play off second leg soccer match between Gent and Maccabi Haifa at the KAA Gent Arena in Ghent, Belgium, Wednesday, Feb. 21, 2024. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Ο Ταρίκ Τισουντάλι πανηγυρίζει γκολ που πέτυχε με τη Γάνδη @ 2024 GEERT VANDEN WIJNGAERT / AP IMAGES

Ο Ταρίκ Τισουντάλι, που πέρασε από χθες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπογράφει το νέο του συμβόλαιο και ανακοινώνεται από τον ΠΑΟΚ, που περιμένει εξελίξεις και στην υπόθεση του Τσάλοφ.

Ο Τάρικ Τισουντάλι βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο 31χρονος επιθετικός πέρασε ήδη από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα θα ολοκληρώσει τα διαδικαστικά για την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Δικέφαλο, που θα τον καταστήσει κάτοικο Τούμπα για τα επόμενα τουλάχιστον δυο χρόνια.

Η συμφωνία των δυο πλευρών προβλέπει και επέκταση για έναν ακόμη χρόνο (2+1). Η ανακοίνωση αναμένεται πιθανότατα αύριο, με τον Τισουντάλι να μπαίνει άμεσα στις προπονήσεις με την νέα του ομάδα.

Ο παίκτης που συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Γάνδης είναι έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης και απλά θα πρέπει να… μπει στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το γεγονός ότι αγωνίζεται τόσο ως φορ, όσο και ως πλάγιο αποτελεί ένα χαρακτηριστικό που αρέσει πολύ στον προπονητή του Δικεφάλου.

Ο Τισουντάλι αρέσκεται στο να πηγαίνει "ένας εναντίον ενός", έχει πολύ καλά χτυπήματα και μεγάλη ικανότητα στα τελειώματα των φάσεων. Στοιχεία που επίσης ψάχνει από τους παίκτες του ο Λουτσέσκου.

Σε αναμονή των οριστικών εξελίξεων και με τον Τσάλοφ

Με το θέμα του Μαροκινού να κλείνει θετικά για τους πρωταθλητές, το ενδιαφέρον στα μεταγραφικά στρέφεται στον Φεντόρ Τσάλοφ. Ο Ρώσος επιθετικός, μίλησε και με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, που του ανέλυσε την προοπτική του Δικεφάλου και στην υπόθεση του αναμένονται πλέον οι οριστικές εξελίξεις.

Σήμερα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει τη Νίζνι Νόβγκοροντ για το πρωτάθλημα με τον Τσάλοφ να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας από τη ρωσική πρωτεύουσα.

Οι εκτιμήσεις πάντως των ανθρώπων του Δικεφάλου λένε ότι θα κυλήσουν όλα ομαλά και θα γίνει και στη δική του περίπτωση το επόμενο βήμα και το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ