ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Θέλει Ραμάλιο ο δικέφαλος σύμφωνα με τους Ολλανδούς

Ο Αντρέ Ραμάλιο με τη φανέλα της Αϊντχόφεν
Ο Αντρέ Ραμάλιο με τη φανέλα της Αϊντχόφεν © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Στην Ολλανδία εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό Αντρέ Ραμάλιο Σάντος που μένει ελεύθερος από την Αϊντχόφεν.

Σύμφωνα με Ολλανδούς δημοσιογράφους ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και προσπαθεί να αποκτήσει τον Αντρέ Ραμάλιο Σάντος, τον 32χρονο (σ.σ. 16/2/1992) Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό που μένει ελεύθερος από την Αϊντχόφεν μερτά από τρία χρόνια.

"Ο αμυντικός της PSV Αντρέ Ραμάλιο, μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο από την PSV. Υπάρχουν πάντως και άλλες επιλογές για τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα πολλές" αναφέρει το σχετικό ποστάρισμα του ρεπόρτερ της Αϊντχόφεν Ρικ Έλφρινγκ.

Στον ΠΑΟΚ έχουν θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση στα χαφ και στην κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση και στα μετόπισθεν, με την προοπτική να προκύψει μια πρόταση από για τον Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ την οποία στην Τούμπα θα τη συζητήσουν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος, με ιταλικό διαβατήριο, που πέρυσι το καλοκαίρι εμφανίστηκε ως μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, είχε φέτος 46 συμμετοχές και 3 γκολ με τους πρωταθλητές Ολλανδίας και μόνο από τα στατιστικά του μοιάζει με μια πολύ δύσκολη αλλά και ενδιαφέρουσα περίπτωση.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ