ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη ο Τισουντάλι για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του

Gent's Tarik Tissoudali, left, celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa Conference League play off second leg soccer match between Gent and Maccabi Haifa at the KAA Gent Arena in Ghent, Belgium, Wednesday, Feb. 21, 2024. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Ο Ταρίκ Τισουντάλι πανηγυρίζει γκολ που πέτυχε με τη Γάνδη @ 2024 GEERT VANDEN WIJNGAERT / AP IMAGES

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να λογίζεται ο Ταρίκ Τισουντάλι, καθώς ο Μαροκινός επιθετικός θα βρεθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (26/07) στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στο πρόσωπο του Ταρίκ Τισουντάλι βρήκε ο ΠΑΟΚ τον πολυσύνθετο επιθετικό που έψαχνε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο Μαροκινός μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο ως αριστερός εξτρέμ, όσο και φορ, ενώ δεν είναι λίγα τα ματς στην καριέρα του που αγωνίστηκε ως δεύτερος επιθετικός.

Ο 31χρονος αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής (26/07) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει ιατρικά και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τις τελευταίες ώρες έγιναν άλματα προόδου στις συζητήσεις με τη Γάνδη, με συνέπεια η απόκτηση του Τισουντάλι να ολοκληρώνεται με τους Βέλγους να βάζουν στα ταμεία τους ένα ποσό που φτάνει στα 2.200.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα λαμβάνει περίπου 1.300.000 ευρώ ετησίως.

Την περσινή σεζόν είχε γεμάτα νούμερα, αφού αγωνίστηκε σε 51 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, γράφοντας 21 γκολ και 12 ασίστ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ