ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Βασικοί στόχοι για τα άκρα της επίθεσης ο Τισουντάλι και ο Αντούνα

Ο Ουριέλ Αντούνα
Ο Ουριέλ Αντούνα 2023 DARRYL WEBB/AP IMAGES

Ο ΠΑΟΚ κινείται δυναμικά για να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης του με τον Μαροκινό της Γάνδης και τον Μεξικάνο να είναι οι δυο βασικοί του στόχοι

Ο Τάρικ Τισουντάλι της Γάνδης και ο Ουριέλ Αντούνα της Κρουζ Αζούλ είναι οι δύο παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο ΠΑΟΚ και για τους οποίους συζητά

Ο γεννημένος στην Ολλανδία Μαροκινός απασχολεί τον ΠΑΟΚ έντονα τις τελευταίες ημέρες σε μια προσπάθεια παράλληλη με αυτή του Φέντορ Τσάλοφ. Ο Τισουντάλι στα 31 του χρόνια, μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της επίθεσης αλλά αν χρειαστεί και στον άξονα και έχει τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ στους 16 του Conference League την περίοδο 2021-22.

Το κόστος της μεταγραφής του υπολογίζεται περίπου στα χρήματα που κοστολογείται και ο Τσάλοφ χωρίς οι δυο περιπτώσεις να συνδέονται απόλυτα.

Σε ότι αφορά στον Ουριέλ Αντούνα που το τελευταίο χρονικό διάστημα απασχόλησε έντονα την ΑΕΚ είναι σαφώς σε καλύτερη ηλικία από τον Τισουντάλι, ωστόσο είναι περισσότερο περίπλοκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ προσφέρει 3,7 εκατομμύρια για τον Μεξικάνο και η διαπραγμάτευση παραμένει σε εξέλιξη.

Όπως φαίνεται υπάρχει έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ που έχει να κάνει κυρίως με την γραμμή κρούσης και τα άκρα της επίθεσης του Δικεφάλου, δυο θέσεις στις οποίες ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει ενίσχυση, ενώ παραμένει ανοικτό και το θέμα του χαφ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ