ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Βλέπει χαφ από τη Λατινική Αμερική, αν δεν προχωρήσει του Μεϊτέ

Ο Σουαλιό Μεϊτέ στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Ο Σουαλιό Μεϊτέ στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστή από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ως εναλλακτική στην περίπτωση του Μεϊτέ αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του Γάλλου.

Με τις ισορροπίες να είναι λεπτές στην υπόθεση του Σουαλιό Μεϊτέ και τον ΠΑΟΚ να έχει απαντήσει στον Γάλλο μέσο ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις από μηδενική βάση, η αναζήτηση εναλλακτικών στα χαφ μοιάζει να είναι μονόδρομος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χωρίς να μπορεί να προδικάσει κανείς ποια θα είναι η εξέλιξη με τον Μεϊτέ, που παραμένει πάντα η πρώτη επιλογή για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ξεχωρίσει άλλες δυο περιπτώσεις κεντρικών μέσων τις οποίες και διαπραγματεύονται.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, μια από αυτές που αφορά ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Λατινική Αμερική είναι σημαντικά προχωρημένη.

Αν μάλιστα ανάψει το πράσινο φως από τον προπονητή του ΠΑΟΚ οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν άμεσα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να έρχεται στη Θεσσαλονίκη.

Σε κάθε περίπτωση του θέμα του χαφ είναι αυτό που απασχολεί πλέον έντονα τα μεταγραφικά του Δικεφάλου, καθώς ο παίκτης που θα αποκτηθεί -είτε ο Μεϊτέ, είτε άλλος- θα αποτελέσει σημαντικό κόμματι του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ