ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μια αγωνιστική στον Τραπ, σε αναμονή για τον Μεϊτέ για τη σύρραξη μετά το φινάλε του αγώνα με την Άιντραχτ

Ο Σουαλιό Μεϊτ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς του Conference League με αντίπαλο την Άιντραχτ | 5 Οκτωβρίου 2023
Ο Σουαλιό Μεϊτ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς του Conference League με αντίπαλο την Άιντραχτ | 5 Οκτωβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Η Άιντραχτ ανακοίνωσε την ποινή για την αποβολή του Κέβιν Τραπ στην Τούμπα, που μάλλον δείχνει και τις προθέσεις της UEFA και για τον μέσο του ΠΑΟΚ, Σουαλιό Μεϊτέ.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν την ενημέρωση από την UEFA για την ποινή που θα εκτίσει ο Σουαλιό Μεϊτέ για την αποβολή του, μετά το τέλος του αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στην αντίπαλο του Δικεφάλου πάντως ενημερωθήκαν ήδη ότι ο αρχηγός τους Κέβιν Τραπ, θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής για τη δική του αποβολή στο ίδιο παιχνίδι.

Λογικά η συγκεκριμένη απόφαση δείχνει και τις προθέσεις της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA και για τον Γάλλο μέσο καθώς οι δυο ποδοσφαιριστές αντίκρισαν ταυτόχρονα την κόκκινη κάρτα του Σιμόνε Σότσα, στη διάρκεια της έντασης που επικράτησε ανάμεσα στους ανθρώπους των δυο ομάδων μετά το σφύριγμα της λήξης.

Σε περίπτωση που και ο Μεϊτέ τιμωρηθεί για ένα ματς τότε θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της Πέμπτης (26/10) με την Αμπερντίν στη Σκωτία και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Σκωτσέζους στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική του Conference League.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ