ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μια ακόμη προπόνηση… και Ολλανδία

Ο Μουργκ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ματς με το Βόλο
Ο Μουργκ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ματς με το Βόλο EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει το Σάββατο (29/6) πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας του και τη Δευτέρα (1/7) θα αναχωρήσει για το Χορστ όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προπόνησε την Παρασκευή (28/6) τους ποδοσφαιριστές και τους περιμένει και το Σάββατο το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας για μια τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της ομάδας του για την Ολλανδία.

Μετά από αυτή την προπόνηση θα ανακοινωθεί και η αποστολή των παικτών που θα δουλέψουν με τον Ρουμένο τεχνικό τις δυο εβδομάδες παραμονής στο Χορστ, διάστημα στο οποίο θα δοθούν και τα φιλικά του Δικεφάλου.

"Ένα ακόμα, γεμάτο δουλειά, διπλό πρόγραμμα για τους παίκτες του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία την Παρασκευή (28.06).

Η μέρα ξεκίνησε με έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις υπό τις συνεχείς οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου , με τους ποδοσφαιριστές παράλληλα να εκτελούν κι ασκήσεις ενδυνάμωσης και αντοχής.

Το απόγευμα για πρώτη φορά η ομάδα δούλεψε στις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό.Οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Τόμας Μουργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο (29.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία, για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους, πριν την αναχώρηση για Ολλανδία" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ