ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Τάισον επέστρεψε στις προπονήσεις και περιμένει την εκδίκαση της έφεσης

Ο Τάισον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα | 14 Ιανουαρίου 2024
Ο Τάισον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα | 14 Ιανουαρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει αντίδραση στη Λεωφόρο και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, με τον Τάισον να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας.

Η επόμενη ημέρα μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό βρήκε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο να προετοιμάζεται για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Τάισον λογικά θα ταξιδέψει με την αποστολή του Δικεφάλου στην Αθήνα και αν τελικά γίνει δεκτή η έφεση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ κατά της ποινής των δυο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για την αποβολή του στον πρώτο αγώνα με τους πράσινους, θα αγωνιστεί κανονικά.

Ο Βραζιλιάνος που στην τελευταίες προπονήσεις πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στον προσαγωγό προπονήθηκε σήμερα κανονικά. Δικό του πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Ουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νιγηρίας.

"Ένα κακό βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή για τον Δικέφαλο. Ένα βράδυ που πρέπει να αφήσει άμεσα πίσω, να βγάλει αντίδραση και την Τετάρτη να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με τους προπονητές. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια διεξήχθη δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ συνέχισε με πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (20.02) θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ