ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Νίκη κορυφής θέλει ο Δικέφαλος απέναντι στον ΟΦΗ, οι σκέψεις του Λουτσέσκου

Ο Ντεσπόντοφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ντεσπόντοφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Το τρίποντο που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας θα ψάξει ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Τούμπα (27/10, 21:00, NOVASPORTS PRIME, MATCH CENTER SPORT24).

Μετά από δυο ισοπαλίες στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και την Βικτόρια Πλζεν ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες στον εντός έδρας αγώνα του με τον ΟΦΗ (21:00 LIVE από το SPORT24, Novasports Prime) και να πάρει ένα τρίποντο που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας τους με τους Τζιανπάολο Καστορίνα και Παντελή Κωνσταντινίδη να αναλαμβάνουν το κοουτσάρισμα, λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε μετά το ντέρμπι Δικεφάλων στην OPAP Arena.

Ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε πάντως εκτός αποστολής τους Τσάλοφ, Σάστρε, Σορετίρε, Μιχαηλίδη και Θυμιάνη ενώ πήρε μαζί του τον Βιεϊρίνια και τον νεαρό Τζόναθαν Γκόμεζ, δείχνοντας εξ αρχής διάθεση για αλλαγές σε σχέση και με τον τελευταίο αγώνα με την Πλζεν αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου

Για παράδειγμα στα στόπερ, μπροστά από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι λογικά θα ξεκινήσουν Ντέγιαν Λόβρεν και Ομάρ Κόλι για δεύτερη φορά μαζί μετά τον αγώνα στη Λειβαδιά. Στα άκρα της άμυνας δεν είναι ξεκάθαρο ποιον θα ξεκουράσει με τον Βιεϊρίνια να μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση, αν χρειαστεί και στον Γιόνι Οτο και στον Ράχμαν Μπάμπα.

Στη μεσαία γραμμή θα επιστρέψει ο Μαγκομέντ Οζντόεφ έχοντας στο πλευρό του έναν από τους Στέφαν Σβαμπ και Μαντί Καμαρά, με τον Αυστριακό να έχει το προβάδισμα.

Στην επίθεση υπάρχει το δίλημμα ανάμεσα σε Τάρικ Τισουντάλι και Μπράντον Τόμας με τον Μαροκινό ενώ αλλαγές αναμένονται στους μεσοεπιθετικούς με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ και τον Τόμας Μουργκ να παίρνουν τις δυο από τις τρεις θέσεις και να αναζητείται αυτός που θα ξεκινήσει αριστερά, αν φυσικά δεν κρατήσει τη θέση του ο Τάισον.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ, θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη στην έδρα του, από τα τέλη Αυγούστου όταν είχε κερδίσει τον Παναιτωλικό, έχοντας δυο συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος που δεν έχει σκοράρει καν στην Τούμπα. Βέβαια ήδη ο Τάρικ Τισουντάλι και ο Ράχμαν Μπάμπα έσπασαν αυτό το παράδοξο, για μια ομάδα όπως ο Δικέφαλος, αρνητικό σερί με τα γκολ που πέτυχε απέναντι στην Πλζεν και αυτό οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να κάνουν και απέναντι στον ΟΦΗ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ