ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Καντουρί για ΑΕΚ

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί EUROKINISSI

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υποβλήθηκε σε εξετάσεις για τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (18/10, 20:30).

Χωρίς τον Ομάρ Ελ Καντουρί θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (18/10, 20:30). Ο Μαροκινός δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Δικεφάλου τον υπέβαλαν σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει καθώς όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί και στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για το Europa League, την Πέμπτη με αντίπαλο την Ομόνοια στην Τούμπα.

Η απουσία του Καντουρί από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς ο Μαροκινός έχει ηγετικό ρόλο στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου – μαζί με το Σβαμπ αποτελούν το βασικό δίδυμο των κεντρικών χαφ- και είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του ανάμεσα στους Εσίτι, Νινούα και το νεαρό Τσιγγάρα καθώς ο Ντόουγκλας Αουγκούστο είναι ακόμη ανέτοιμος να παίξει σε παιχνίδια υψηλής έντασης.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ