ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Ντίναμο Ζάγρεμπ: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στο φινάλε μετά την τεράστια πρόκριση στους "8" του Conference League

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ στο φινάλε του αγώνα με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ
Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ στο φινάλε του αγώνα με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ EUROKINISSI SPORTS

Το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ έκανε την Τούμπα να μοιάζει με ηφαίστειο την ώρα που εκρήγνυεται, με τους παίκτες να γιορτάζουν μαζί με τον κόσμο την πρόκριση στους "8" του Conference League.

Η αποστολή των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου έμοιαζε εξαιρετικά δύσκολη μετά από την ήττα τους με 2-0 στο Ζάγκρεμπ μία εβδομάδα πριν, όμως στη ρεβάνς της Τούμπας ήταν απολαυστικοί και... κατάπιαν την Ντίναμο.

Το αποτέλεσμα ήταν ο φωτεινός πίνακας να γράψει 5-1 στο φινάλε, σκορ που χάρισε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ στους "8" του Conference League, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να δίνει το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς των παικτών και των οπαδών τους για τη μεγαλειώδη πρόκριση.

Στην Game Night της Πέμπτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη αναλύουν το σούπερ ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στη EuroLeague και τις ευρωπαϊκές ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στο Europa Conference League. Σπύρος Καβαλιεράτος και Βασίλης Σκουντής μεταφέρουν το ρεπορτάζ από το ΣΕΦ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ