ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας συνεχίζει στον Δικέφαλο

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ αφού στη νέα επικοινωνία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη πάρθηκε από κοινού η απόφαση να πορευτούν μαζί για τουλάχιστον μια ακόμη σεζόν. Η Ζάλτσμπουργκ ενημερώθηκε ήδη για το γεγονός και κοιτάζει, πλέον, αλλού.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τουλάχιστον ακόμη μία σεζόν! Αυτό είναι οριστικό κι αμετάκλητο, μετά από τη νέα επικοινωνία που είχε ο νεαρός ποδοσφαιριστής με τον Ιβάν Σαββίδη στη διάρκεια του Σαββάτου 8 Ιουνίου.

Παρά την τεράστια πρόταση της Ζάλτσμπουργκ (17.5 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ + 17.5% ποσοστό μεταπώλησης), ο Ιβάν Σαββίδης δεν συναίνεσε στην παραχώρηση του "Ντέλια". Μία κίνηση που προέκυψε κατόπιν συνεννόησης με την πλευρά του νεαρού ποδοσφαιριστή, δεδομένου πως μιλάμε για μια από κοινού απόφαση των δύο πλευρών.

Η αυστριακή ομάδα παρακολουθούσε εδώ κι ενάμιση χρόνο τον Γιάννη Κωνσταντέλια, έπραξε τα δέοντα τις τελευταίες εβδομάδες για να τον αποκτήσει (με μία τεράστια πρόταση), αλλά στο τέλος της ημέρας η επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή έκρινε τα πάντα.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έδειξε από την πρώτη στιγμή μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα, το χειρίστηκε προσωπικά, σεβάστηκε απόλυτα ό,τι συζητήθηκε με την πλευρά του "Ντέλια" και τον κράτησε στην Τούμπα, με στόχο ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Με πρώτη και κυριότερη την πρόκριση στο League Stage του Champions League.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ