ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντέλιας "βούτηξε" στο παρελθόν μέσα από μια επίσκεψη γεμάτη αναμνήσεις

ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντέλιας "βούτηξε" στο παρελθόν μέσα από μια επίσκεψη γεμάτη αναμνήσεις

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δέχθηκε μια πολύ όμορφη επίσκεψη στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Βόλο, αφού εκεί βρέθηκαν παιδιά από την ποδοσφαιρικής σχολής της Αγίας Παρασκευής, στην οποία βρισκόταν μικρός.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένας παίκτης με αστείρευτο ταλέντο και ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του.

Όλοι μιλούν για τον 20χρονο άσο του ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε τοπ φόρμα και μάλιστα άπαντες περιμένουν να είναι και στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για τις επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής.

Ο νεαρός δέχθηκε μια πολύ όμορφη επίσκεψη στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Δικεφάλου για τον αποψινό (19:00, COSMOTESPORT 3HD και LIVE στο SPORT24) αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Εκεί βρέθηκαν μικρά παιδιά από την ποδοσφαιρικής σχολής της Αγίας Παρασκευής, στην οποία βρισκόταν ο ίδιος όταν έκανε τα πρώτα του βήματα.

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας απ’ όπου τον απέκτησε ο Δικέφαλος, Αλέξης Μαλακασιώτης, συνόδευε τους μικρούς μαθητές της σχολής που έζησαν ορισμένες πολύ όμορφες στιγμές με τον Κωνσταντέλια.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ