ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Κουλιεράκης, ο τενίστας και επιτελικός χαφ που μεταμορφώθηκε από αθόρυβο wonderkid σε δυναμίτη επιπέδου Bundesliga

ΠΑΟΚ: Ο Κουλιεράκης, ο τενίστας και επιτελικός χαφ που μεταμορφώθηκε από αθόρυβο wonderkid σε δυναμίτη επιπέδου Bundesliga
EUROKINISSI

Ο σπαραγμός του Κωνσταντινού Κουλιεράκη στο τέλος της απίστευτης μάχης με την Μάλμε ήταν η ανάσα του μαχητή που έχασε τη μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Ο "Κούλιε" που ξεπετάχτηκε μέσα από τη λάμψη των Κούτσια, Τζόλη, "Ντέλια" από ένα ήσυχο "παιδί θαύμα" του ΠΑΟΚ μετατράπηκε στο απόλυτο blue chip της ασπρόμαυρης μεραρχίας των υπό εξελίξη ποδοσφαιριστών.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης οδηγήθηκε στο ποδόσφαιρο γιατί κάπου ήταν γραμμένο. Όλο και κάτι γινόταν για να μην κλωτσάει το τόπι, αλλά οι δυο τους πάντα κατέληγαν μαζί σαν μαγνήτες. Η ανησυχία της μητέρας του "Κούλιε" για την μπάλα, οδήγησε τον πιτσιρικά από τα Χανιά να ασχοληθεί με το τένις και να βουτήξει στις πισίνες το κάρμα όμως δεν επέτρεψε.

Ακόμα και ο ΠΑΟΚ, του οποίου τους σκάουτ είχε εντυπωσιάσει όταν κατέβηκαν να τον δουν στην Κρήτη, χρειάστηκε να... ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες για να γίνει στο τέλος η δουλειά. Τρεις φορές είχε κλειστεί το ραντεβού για την αξιολόγηση και τις τρεις κάτι έγινε και δεν προχώρησε το θέμα. Την τέταρτη και πιο... φαρμακερή ο Κουλιεράκης φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα.

Έπαιζε σε άλλη θέση ο παίκτης

Ο γεννημένος το 2003 κεντρικός αμυντικός προτού καθιερωθεί στη συγκεκριμένη θέση προοριζόταν για αλλού. Άρχισε να παίζει ως επιτελικός μέσος, έπειτα οι προπονητές του στον ΠΑΟΚ τον γύρισαν πιο πίσω στη μεσαία γραμμή και συγκεκριμένα στο "6", όμως τη σεζόν 18/19 ο Κουλιεράκης έγινε στόπερ για να φτάσουμε εδώ που έχουμε φτάσει σήμερα, δηλαδή να έχει μετατραπεί σ' έναν ποδοσφαιριστή που είναι πλέον με τις βαλίτσες στο χέρι για τη Γερμανία και συγκεκριμένα το Βόλφσμπουργκ σε μια μεταγραφή που αγγίζει τα 15.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Έχει όλο το πακέτο ο Κουλιεράκης

Ο 20χρονος Χανιώτης που ο θεός της μπάλας τον είχε στοχεύσει να συνεχίσει την παράδοση με τους top κεντρικούς αμυντικούς της Ελλάδας είναι ελκυστικός στο μάτι με το καλημέρα σας. Γι' αυτό και από νωρίς συγκέντρωσε την προσοχή πολλών σκάουτ ανά την Ευρώπη έστω κι αν ο Τζόλης, ο Κωνσταντέλιας και ο Κούτσιας είχαν περισσότερη λάμψη πάνω τους.

Ο Κουλιεράκης ήταν έναν... αθόρυβο wonderkid, αλλά οι γνώστες έβλεπαν μπροστά τους έναν παίκτη με χαρακτηριστικά beast που ετοιμαζόταν να εκραγεί. Ο Λουτσέσκου ήξερε τι είχε στα χέρια του και όντας γάτα σε αυτά τον έβαλε στο γκρουπ και ξαφνικά του έδωσε τη φανέλα του βασικού να την πάρει στο σπίτι του.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που προικίστηκε με όλα τα καλά, όλα αυτά που συντελούν για να χαρακτηριστεί περιζήτητος: Σούπερ σωματοδομή, αριστεροπόδαρος και καλός χειριστής της μπάλας. Τι άλλο να ζητήσει; Το τι καριέρα θα κάνει μπορεί κατά ένα μεγάλο βαθμό να το ορίσει αυτός, πρόσφορο έδαφος υπάρχει για όλες τις εκδοχές.

Το μένει φεύγει λίγη σημασία είχε

Πολλοί συνδύασαν το κλάμα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο τέλος της αναμέτρησης με την Μάλμε ως αποχαιρετιστήριο σημάδι. Είναι δυνατόν να μην "σπάσει" κανείς έχοντας κάνει το ματς της ζωής του με μυθική γκολάρα και απώλεια της πρόκρισης με τέτοιο τρόπο;

Δεδομένα ο Κουλιεράκης είχε μνηστήρες με τη Βόλφσμπουργκ να κάνει το απόλυτο hijack εις βάρος της Αϊντραχτ, με τη δελεαστική πρόταση στον ΠΑΟΚ και στον παίκτη. Από τη στιγμή που θεώρησε αυτός και το camp του ότι έφτασε η ώρα να δοκιμάσει εκτός συνόρων, τότε οι πρωταθλητές με το κατάλληλο αντίτιμο δεν είχαν κανένα λόγο να βάλουν εμπόδιο στο όνειρο ενός παίκτη που έκλαψε και πόνεσε για τη φανέλα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ