ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Λόβρεν στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει

ΠΑΟΚ: Ο Λόβρεν στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει
EUROKINISSI

Ο Ντέγιαν Λόβρεν έφτασε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου (14/09) για να περάσει ιατρικά κι εν συνεχεία να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου (14/09) για να ολοκληρώσει την υπογραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη
Ο Ντέγιαν Λόβρεν κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη EUROKINISSI SPORTS

Ο Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός αναμένεται να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη
Ο Ντέγιαν Λόβρεν κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη EUROKINISSI SPORTS


Υπενθυμίζεται ότι ο Λόβρεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς ο Δικέφαλος έχει δώσει τη λίστα του στην UEFA για τα ματς του Europa League πριν από την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Κροάτη στόπερ.

Αυτός είναι ο Λόβρεν

Η Λιόν είχε αγοράσει τον Λόβρεν από τη Ζενίτ για το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ, ενώ είχε υπογράψει συμβόλαιο συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Το βιογραφικό του ιδιαίτερα βαρύ. Ξεχωρίζει η παρουσία του στην Λίβερπουλ, με την οποία είχε 185 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Reds, κατακτώντας την Premier League, το Champions League και το Super Cup.

Στην Λιόν ήταν η δεύτερή του θητεία και με τη γαλλική ομάδα έχει 185 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Σαουθάμπτον και Ίντερ Ζάπρεσικ.

Έχει παίξει σε 78 παιχνίδια με την φανέλα της εθνικής Κροατίας και ήταν βασικός το 2018, όταν με την ομάδα της πατρίδας του έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και το 2022 στην πορεία μέχρι τον μικρό τελικό.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ