ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Κωνσταντέλια, αυτό είναι το εναλλακτικό πλάνο

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο ΠΑΟΚ - Άρης
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο ΠΑΟΚ - Άρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να έχει τον Γιάννη Κωνσταντέλια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena (20/10, 20:30), ωστόσο προετοιμάζει και το plan B σε περίπτωση απουσίας του.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ταλαιπωρήθηκε από την εμπύρετη ίωση, από την οποία προσβλήθηκε ενώ ήταν στην αποστολή της Εθνικής.

Με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη έχασε προπονήσεις και δεν κατάφερε, μέχρι τουλάχιστον την Παρασκευή (18/10), να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena την Κυριακή (20/10, 20:30) θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με την προοπτική όμως να έρθει από τον πάγκο αν αυτό είναι απαραίτητο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να έχει έτοιμο το εναλλακτικό του πλάνο που λογικά ακούει στο όνομα του Τόμας Μουργκ.

Σε θεωρητικό επίπεδο ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ψάξει και άλλους τρόπους για να καλύψει μια ενδεχόμενη απουσία του “Ντέλια”.

Να μεταφέρει για παράδειγμα τον Τάισον στο 10 και να κάνει χώρο αριστερά σε κάποιον από τους εξτρέμ του. Μια προοπτική πάντως δεν φαίνεται να είναι πιθανή για δυο λόγους κυρίως.

Πρώτα γιατί κανείς από τους Ζίβκοβιτς και Ντεσπόντοφ δεν αισθάνεται άνετα αγωνιζόμενος αριστερά και ο Σορετίρε έχασε και αυτός προπονήσεις λόγω ίωσης.

Και στη συνέχεια. γιατί ο Ρουμάνος προπονητής προτιμά σε τέτοιες περιπτώσεις να πηγαίνει στην πρώτη του εναλλακτική και να μην… ανακατεύει περισσότερο την τράπουλα. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από την μέχρι τώρα επιλογή του στα παιχνίδια που δεν ξεκίνησε ο Κωνσταντέλιας.

Ο 21χρονος είχε συμμετοχή σε όλα τα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα του και ήταν βασικός στα δέκα από αυτά. Στα υπόλοιπα πέντε αυτός που πήρε φανέλα βασικού ήταν ο Τόμας Μουργκ.

Και στα δυο ματς με την Μπάνια Λούκα – όταν ακόμη ο Κωνσταντέλιας κουβαλούσε τις ενοχλήσεις που είχε στην προετοιμασία-, στο παιχνίδι με την Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία, αλλά και σε Βόλο και Λειβαδιά ο Αυστριακός ήταν αυτό που κλήθηκε να καλύψει το κενό του.

Λογικά το ίδιο θα συμβεί στο ντέρμπι με την Ένωση, αν δεν προκύψει θεαματική βελτίωση στην κατάσταση του Γιάννη Κωνσταντέλια με τον Μουργκ να ξεκινά στην αρχική ενδεκάδα στο πρώτο του φετινό ντέρμπι ως βασικός.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ