ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο προπονητής της Άιντραχτ απάντησε για τον Κουλιεράκη

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς κόντρα στην Άιντραχτ για το Conference League | 5 Οκτωβρίου 2023
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς κόντρα στην Άιντραχτ για το Conference League | 5 Οκτωβρίου 2023 ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | INTIME SPORTS

Η Άιντραχτ φέρεται να πολιορκεί τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη για να τον εντάξει στο δυναμικό της και ο προπονητής της, Ντίνο Τόπμελερ, δεν δίστασε να αναφερθεί στον στόπερ του ΠΑΟΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό "Sky Sport".

Το γερμανικό "Sky Sport" αποκάλυψε την περασμένη Δευτέρα πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην πλευρά του Κώστα Κουλιεράκη και της Άιντραχτ και ότι ο διεθνής στόπερ του ΠΑΟΚ αποτελεί μάλιστα το βασικό στόχο της λόγω πώλησης του Πάτσο στην Παρί αντί 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Δύο ημέρες αργότερα, ο προπονητής της ομάδας της Φρανκφούρτης, Ντίνο Τόπμελερ, δέχτηκε σχετική ερώτηση από τον έγκριτο δημοσιογράφο Φλοριάν Πλέτενμπεργκ και έβαλε με τρόπο στο κάδρο τον Κουλιεράκη, τονίζοντας πως αν φύγει κάποιος παίκτης από την ομάδα του θα χρειαστεί να βρεθεί αντικαταστάτης.

"Έχω ακούσει οπωσδήποτε το όνομα του Κουλιεράκη στο παρελθόν. Πέτυχε το γκολ εναντίον μας στο Conference League. Καλός παίκτης, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμη παίκτης μας, οπότε δεν θέλω να πάρα πολλά.

Είναι προφανές ότι αν αφήσουμε κάποιον να φύγει στην άμυνα, θα χρειαστεί να φέρουμε κάποιον στη θέση του", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ