ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι διαφορετικές περιπτώσεις Κόλι και Καμαρά

ΠΑΟΚ: Οι διαφορετικές περιπτώσεις Κόλι και Καμαρά
Ο Μαντί Καμαρά πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Οι πιθανότητες του Ομάρ Κόλι και του Μαντί Καμαρά να πάρουν φανέλα βασικού στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην OPAP Arena και οι λόγοι που μπορούν να διαφοροποιήσουν τη σκοπιά του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει τις τελικές του δοκιμές για το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του στην OPAP Arena (20/10, 20:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

Στην πραγματικότητα αυτό που καλείται να αποφασίσει είναι αν τελικά θα χρησιμοποιήσει τους δυο Αφρικανούς που επέστρεψαν τελευταίοι στη Θεσσαλονίκη μετά τις υποχρεώσεις του με τις Εθνικές του ομάδες.

Ο Ομάρ Κόλι πρόλαβε μια επιπλέον προπόνηση μετά τις δυο συμμετοχές του με την Γκάμπια είναι αλήθεια ότι έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού, αντί του Γιάννη Μιχαηλίδη και να συνθέσει με τον Τόμας Κεντζιόρα το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου.

Το στοιχείο που ενισχύει την επιλογή του είναι η ικανότητα του Κόλι στο ψηλό παιχνίδι που μπορεί να αποδειχθεί κομβική στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ στο ντέρμπι.

Τα δεδομένα για τους δύο παίκτες

Οι πιθανότητες του Κόλι μοιάζουν να είναι πιο πολλές από αυτές που έχει ο Μαντί Καμαρά να “σπάσει” το δίδυμο Σβαμπ- Οζντόεφ με το οποίο δούλεψε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο διάστημα της διακοπής. Ο ρόλος του Μαντί είναι σίγουρα κομβικός στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου, ο μέσος από τη Γουινέα δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του στον ΠΑΟΚ, πήγε καλά καταγράφοντας δυο ασίστ σε ισάριθμους αγώνες της Εθνικής του ομάδας.

Όλα τα παραπάνω λένε ότι οι όποιες αμφιβολίες που υπάρχουν για το αν ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, οφείλονται στο γεγονός ότι δεν πρόλαβε παρά μόνο της δυο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του για την αυριανή αναμέτρηση.

Και αυτό διότι ο Λουτσέσκου συνήθως στο πρώτο παιχνίδι μετά από μια διακοπή για τις Εθνικές ομάδες δείχνει να εμπιστεύεται περισσότερο τους παίκτες που είχε κοντά του στη Θεσσαλονίκη.

Το αν και αυτή τη φορά ο Ρουμάνος τεχνικός μείνει σταθερός σε αυτή την τακτική του θα φανεί στις τελικές επιλογές του στο ντέρμπι με την Ένωση, με τον ΠΑΟΚ να έχει να δώσει και μεσοβδόμαδα ένα σημαντικό παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ