ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι ρήτρες και οι δύο δρόμοι για τον Μπρέθγουεϊτ

Denmark's Martin Braithwaite during the Euro 2020 soccer championship group B match between Denmark and Finland at Parken Stadium in Copenhagen, Saturday, June 12, 2021. (Stuart Franklin/Pool via AP)
Denmark's Martin Braithwaite during the Euro 2020 soccer championship group B match between Denmark and Finland at Parken Stadium in Copenhagen, Saturday, June 12, 2021. (Stuart Franklin/Pool via AP) STUART FRANKLIN / POOL VIA AP

Τι ισχύει με τις δεσμεύσεις του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, απέναντι στην Εσπανιόλ και πως επηρεάζονται από την προσπάθεια της για άνοδο

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ είναι σοβαρό καθώς στην Τούμπα θεωρούν ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντική ενίσχυση στην γραμμή κρούσης της ομάδας.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου για την ώρα έχουν στρέψει τις προσπάθειες τους στην πλευρά του ποδοσφαιριστή καθώς η σχέση του με την Εσπανιόλ θα καθοριστεί όταν τελειώσουν τα μπαράζ της La Liga 2.

Κι αυτό διότι ανάλογα με το τι θα καταφέρει να πετύχει η ομάδα της Βαρκελώνης, θα προκύψουν κι οι ρήτρες που αφορούν στον 32χρονο επιθετικό.

Σε περίπτωση λοιπόν, που η Εσπανιόλ δεν καταφέρει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, τότε ο Μπρέθγουεϊτ θα μπορεί να επιλέξει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και λογικά δεν θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στη Segunda. Αν, από την άλλη, έρθει η άνοδος μέσω των μπαράζ, τότε η ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του θα κυμανθεί σε ένα ποσό κοντά στις 600 χιλιάδες ευρώ.

Λογικό αν κρίνει κανείς ότι το μερίδιο της επιτυχίας που θα ανήκει στον 32χρονου πρώτου σκόρερ στη κατηγορία θα είναι μεγάλο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι υποχρεώσεις του Δανού με την Εσπανιόλ ίσως να τραβήξουν μέχρι σχεδόν τα τέλη του Ιούνη. Κι αυτό διότι ο δεύτερος τελικός των μπαράζ για την άνοδο έχει οριστεί για τις 23 του μήνα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ