ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με εξαίρεση τον Μπράντον, όλοι μέσα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Με εξαίρεση τον Μπράντον, όλοι μέσα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

Ο Ισπανός παραμένει το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το πρώτο ντέρμπι που έχει να δώσει στή φετινή Stoiximan Super League συνεχίστηκε την Παρασκευή (13/9) κανονικά και χωρίς νέα προβλήματα.

Η μοναδική απουσία που έχει να αντιμετωπίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αυτή του Μπράντον Τόμας που και σήμερα ακολούθησε δικό του πρόγραμμα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου έριξε το βάρος στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας και μπορεί αν εξαιρέσει κανείς τον Ισπανό να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές στην αναμέτρηση με τους πράσινους.

“Η επιθετική λειτουργία της ομάδας βρέθηκε στο προσκήνιο στην προπόνηση της Παρασκευής (13.09) στη Νέα Μεσημβρία, δύο μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι παίκτες υπό τις οδηγίες του προπονητή δούλεψαν μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια στους επιθετικούς αυτοματισμούς, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έκαναν και πρακτική εφαρμογή μέσα από οικογενειακό δίτερμα.

Ο Μπράντον Τόμας είναι ο μοναδικός παίκτης, που το όνομά του βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο. Ο Ισπανός έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο (14.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία” αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ