ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πανέτοιμος για ακόμη έναν τελικό, περιμένοντας τα ευχάριστα από το "Καραϊσκάκης"

ΠΑΟΚ: Πανέτοιμος για ακόμη έναν τελικό, περιμένοντας τα ευχάριστα από το "Καραϊσκάκης"
INTIME

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και να ακούσει ευχάριστα για αυτόν νέα από το "Καραϊσκάκης" για να μείνει ζωντανός στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.   

Ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να δώσει έναν ακόμη τελικό (15/05, 20:00, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) μέσα σε λίγα 24ωρα με έπαθλο την διατήρηση των πιθανοτήτων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος για να παραμείνει διεκδικητής του τίτλου θα πρέπει να κάνει το απόλυτο και μετά την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό θα προσπαθήσει να κερδίσει και τον Παναθηναϊκό στην έδρα του σε συνεχόμενα ντέρμπι. Εύκολο σε καμία περίπτωση δεν είναι… Άλλωστε η τελευταία φορά που επικράτησε σε τρία ντέρμπι στην έδρα του απέναντι σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ήταν στη σεζόν 2018-19 όταν και κατέκτησε αήττητος το τρόπαιο.

Υπάρχει βέβαια και άλλο προαπαιτούμενο για να παραμείνει διεκδικητής, αφού αυτό το απόλυτο μπορεί και να μην του φτάνει στο τέλος αν δεν χάσει βαθμούς η ΑΕΚ . Όπως και να έχει όμως, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει το καθήκον του και ελπίζει σε ευχάριστα νέα από το Φάληρο, για να πάρει το πάνω χέρι στη μάχη του τίτλου πριν την τελευταία στροφή της σεζόν και το ντέρμπι της πόλης με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Χωρίς προβλήματα και με αλλαγές διαχείρισης

Ο 55χρονος τεχνικός κράτησε και πάλι κλειστά τα χαρτιά του, δεν ανακοίνωσε αποστολή, αλλά έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους. Λογικά κάποιες αλλαγές διαχείρισης θα γίνουν ωστόσο όποιος και αν αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δείξει την ίδια πειθαρχία και την ίδια αποφασιστικότητα που τον οδήγησε στην νίκη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Είναι σημαντικό για τον προπονητή του Δικεφάλου που στο φινάλε του πρωταθλήματος βλέπει ότι το απουσιολόγιο είναι λευκό και μπορεί να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Πού υπάρχουν ερωτηματικά για την ενδεκάδα που θα παρατάξει; Ένα από αυτά εντοπίζεται στη μεσαία γραμμή για τον παρτενέρ του Σουαλιό Μεϊτέ στα χαφ με τον Οζντόεφ να διεκδικεί μια θέση στην ενδεκάδα, αντί του Στέφαν Σβαμπ. Και αυτό όχι γιατί ο Αυστριακός δεν πηγαίνει καλά αλλά κυρίως γιατί μοιάζει δύσκολο για ένα κορμί όπως το δικό του να καταφέρει να βγάλει τρία απαιτητικά παιχνίδια σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Ένα ακόμη θα μπορούσε να αφορά στα μετόπισθεν. Όχι πάντως στους δυο στόπερ και τον αριστερό μπακ καθώς Κεντζιόρα, Κουλιεράκης και Ράχμαν Μπάμπα – και φυσικά ο Κοτάρσκι- έχουν κλειδωμένη την θέση τους στην ενδεκάδα αλλά δεξιά όπου τίθεται ένα δίλλημα ανάμεσα σε Ζόαν Σάστρε που και απέναντι στον Ολυμπιακό έκανε πολύ καλό παιχνίδι και Γιόνι Ότο.

Στην κορυφή της επίθεσης λογικά θα ξεκινήσει και πάλι ο Μπράντον Τόμας με τον Αλί Σαμάτα να έρχεται από τον πάγκο ενώ κλειδωμένες μοιάζουν οι θέσεις στους μεσοεπιθετικούς με Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και Τάισον να ξεκινούν και σε αυτό το ντέρμπι.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ