ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παραμένει αμφίβολος για την Στεάουα ο Κόλι

ΠΑΟΚ: Παραμένει αμφίβολος για την Στεάουα ο Κόλι
INTIME SPORTS

Ο Ομάρ Κόλι ανέβασε ρυθμούς, ακολούθησε μέρος του προγράμματος των συμπαικτών του αλλά η συμμετοχή του ή όχι στον αγώνα με τη Στεάουα θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή τελευταία προπονήση

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τη 2η αγωνιστική του Europa League και το παιχνίδι με την Στεάουα, χωρίς τους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή που εξακολουθούν να υποβάλλονται σε θεραπείες.

Αντίθετα ο Ομάρ Κόλι μπήκε σε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε μόνος και παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι με τους Ρουμάνους.

Σήμερα Μαντί Καμαρά και Ράχμαν Μπάμπα έκαναν, προγραμματισμένο πρόγραμμα αποφόρτισης, χωρίς να τίθεται θέμα συμμετοχής του στη μεθαυριανή αναμέτρηση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μιλήσει για τον αγώνα με τους συμπατριώτες του το μεσημέρι στην Τούμπα με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι να εκπροσωπεί τους συμπαίκτες του.

"Η Τούμπα ετοιμάζεται να υποδεχθεί το League Phase του UEFA Europa League 2024-25 και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου προετοιμάζεται για να πάρει το τρίποντο κόντρα στην FCSB.

Η προπόνηση της Τρίτης (01.10) στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι δύο ομάδων σε τέσσερις εστίες, ενώ στο τέλος διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

O Ομάρ Κόλεϊ έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ οι Μπάμπα και Μπακαγιόκο έκαναν προγραμματισμένη αποφόρτιση. Οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Την Τετάρτη (02.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τυπου του Ράζβαν Λουτσέσκου. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Ντόμινικ Κοτάρσκι .

Η FCSB θα προπονηθεί στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας με τα πρώτα 15 λεπτά ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:00 θα διαξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ρουμάνων" αναφέρει το ενημερωτικό της ασπρόμαυρης ΠΑΕ

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ