ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρώτη Λόβρεν, πρόβλημα με Τσιφτσή

ΠΑΟΚ: Πρώτη Λόβρεν, πρόβλημα με Τσιφτσή
PAOKFC

Ο Έλληνας γκολκίπερ μπήκε στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ, όπου παραμένει ο Μπράντον Τόμας. Ανεβάζει ρυθμούς ο Τισουντάλι που θα αξιολογηθεί και αύριο (18/9).

Με τον Ντέγιαν Λόβρεν να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Βόλο (21/9, 17:00).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε στη διάθεση του τον Μπράντον Τόμας, που εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις, τον Αντώνη Τσιφτή, που έμεινε εκτός λόγω συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών, αλλά και τον Τάρικ Τισουντάλι, που έμεινε εκτός από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, αλλά σήμερα (17/9) έκανε πρόγραμμα υψηλής έντασης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Το ντέρμπι με το Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, αλλά έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι παίκτες επέστρεψαν στη δουλειά το απόγευμα της Τρίτης (17.09) και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την επικείμενη μάχη στο Βόλο.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, στην ανάπτυξη, ενώ έπαιξαν και δίτερμα υψηλής έντασης.

Tην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα έκανε ο Ντέγιαν Λόβρεν , που έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Ο Ταρίκ Τισουντάλι έκανε ατομικό υψηλής έντασης και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου αύριο. Ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα στην πισίνα, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Αντώνης Τσιφτσής , ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις λόγω groin pain και θα μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα, ενώ θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο.

Την Τετάρτη (18.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία”.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ