ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σε αναμονή απαντήσεων από Μπρέθγουεϊτ και Ετζούκε

Denmark's Martin Braithwaite during the Euro 2020 soccer championship group B match between Denmark and Finland at Parken Stadium in Copenhagen, Saturday, June 12, 2021. (Stuart Franklin/Pool via AP)
Denmark's Martin Braithwaite during the Euro 2020 soccer championship group B match between Denmark and Finland at Parken Stadium in Copenhagen, Saturday, June 12, 2021. (Stuart Franklin/Pool via AP) STUART FRANKLIN / POOL VIA AP

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε προτάσεις τόσο στον Μαρτίν Μπρέθγουεϊτ, όσο και στον Κιντέρα Ετζούκε και περιμένει από εβδομάδα να πάρει απαντήσεις από τους δυο ποδοσφαιριστές.

Οι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ σε αυτό το πρώτο κομμάτι του καλοκαιριού είναι ξεκάθαροι. Ο Δικέφαλος έκλεισε τον Μαντί Καμαρά και παλεύει τις περιπτώσεις των Μαρτίν Μπρέθγουεϊτ και Κιντέρα Ετζούκε για να ενισχύσει την κορυφή και την αριστερή πλευρά της επίθεσής του.

Κι οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν στα χέρια τους επίσημες προτάσεις από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και στην Τούμπα περιμένουν πάρουν τις απαντήσεις τους την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις για την μεταγραφή τους στον Δικέφαλο.

Στον Μπρέθγουεϊτ ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση για συνεργασία δύο ετών με αποδοχές σαφώς υψηλότερες από το μισθολογικό "ταβάνι" των παικτών που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ του.

Στον Ετζούκε οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν προτείνει τριετές συμβόλαιο, με αποδοχές που ξεπερνούν σύμφωνα με πληροφορίες το 1,5 εκατ. ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ