ΠΑΟΚ

Σερβέτ - ΠΑΟΚ 2-0: Αποκλεισμός στον Round 1 γύρο του Champions League για τον Δικέφαλο παρά τη μεγάλη προσπάθεια

1   2023-2024 /  -
1 2023-2024 / - EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στην Πολωνία από την Σερβέτ, δεχόμενη δύο τέρματα, με το δεύτερο να σημειώνεται στο 90' και να σφραγίζει ουσιαστικά τον αποκλεισμό.

Την Σερβέτ για τον πρώτο γύρο του Champions League κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να ηττάται εν τέλει με 2-0 και να αποκλείεται στον πρώτο γύρο. Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, το τέρμα που προήλθε από πέναλτι στο 65ο λεπτό ήταν αρκετό για να κριθεί ο αγώνας, με το δεύτερο γκολ που σημειώθηκε στο 90' να πληγώνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τη Σερβέτ να κρατά περισσότερο την μπάλα στα πόδια της και τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις. Μέχρι περίπου το πρώτο ημίωρο το παιχνίδι είχε ισορροπήσει, ωστόσο ήταν φανερό πως μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου έλειπε η μεγάλη φάση και για τις δύο πλευρές.

Στην επανάληψη, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε δραματικά και με εξαίρεση μία φάση της πολωνικής ομάδας -δοκάρι μετά από σέντρα σουτ- δεν προέκυψαν επικίνδυνες φάσεις. Βέβαια, ένα σφύριγμα στο 65 λεπτό άλλαξε τα δεδομένα. Μετά από μία βαθιά μπαλιά στην περιοχή του Δικεφάλου, μία πτώση έδωσε στη Σερβέτ την ευκαιρία να σκοράρει από τα 11 βήματα.

Δυστυχώς για την ομάδα του Θεοδωρίδη αυτό το τέρμα ήταν αρκετό για να έρθει η ήττα. Η Σερβέτ προσπάθησε περισσότερο να κρατήσει το υπέρ της σκορ παρά να το διευρύνει. Παρόλα αυτά, μετά από μία εκτέλεση φάουλ η Νόιχαους δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και από κοντά η Ρέβελι πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε, κλειδώνοντας την πρόκριση.

ΠΑΟΚ (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Παπαϊωάννου, Κακαμπούκη, Φεραντάνς, Εστέβεζ, Μήτκου, Κάλιαν, Κοσκερίδου, Λέιντι, Χέλμβαλ, Βλασσόπουλος.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ