ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην διάθεση του Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ και ο Ότο

Ο Γιόνι Ότο στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Ο Γιόνι Ότο στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Γιόνι Ότο γυμνάστηκε κανονικά την Παρασκευή (5/4) και είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου για το ντέρμπι κορυφής του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ την Κυριακή (7/4) στην OPAP Arena.

Ένα πρόβλημα λιγότερο στον ΠΑΟΚ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του ντέρμπι κορυφής της Κυριακής (7/4) με την ΑΕΚ στην OPAP Arena καθώς ο Γιόνι Ότο γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του, όπως και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν μόνο ο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ που δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν και ο Ιβάν Νάσμπεργκ που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

"Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στην επιθετική τακτική ενόψει του ντέρμπι στην Αθήνα, ενώ εξασκήθηκαν και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα. Ανάμεσά τους και ο Γιόνι Ότο.

Το Σάββατο (06.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ