ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στρέφεται στον Τσάλοφ, αφού δεν προχώρησε του Μπρέθγουεϊτ

CSKA's Fedor Chalov celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League quarterfinal, second leg soccer match between CSKA Moscow and Arsenal at the CSKA Arena, in Moscow, Russia, Thursday, April 12, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
CSKA's Fedor Chalov celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League quarterfinal, second leg soccer match between CSKA Moscow and Arsenal at the CSKA Arena, in Moscow, Russia, Thursday, April 12, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Ο ΠΑΟΚ κινείται για τον 26χρονο φορ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φέντορ Τσάλοφ, σε μια προσπάθεια να κλείσει το θέμα της ενίσχυσης στην επιθετική του γραμμή.

Από τη στιγμή που η υπόθεση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ δεν προχώρησε, ο ΠΑΟΚ ενεργοποιεί τις εναλλακτικές του λύσεις.

Μια από αυτές που φαίνεται να είναι από τις βασικές είναι ο Φέντορ Τσάλοφ (1,81 μ.) της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τις πληροφορίες να μιλούν για διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πριν από μερικές ημέρες υπήρχαν δημοσιεύματα στη Ρωσία που έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει μια ρήτρα 3 εκατ. ευρώ για την εξαγορά των δικαιωμάτων του 26χρονου επιθετικού που την περασμένη σεζόν είχε 16 γκολ και πέντε ασίστ με την ομάδα της Μόσχας.

Μια ρήτρα που αφορά μόνο σε ενδιαφερόμενες ομάδες που δεν αγωνίζονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Για τον Τσάλοφ έχει δώσει θετική εισήγηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς θεωρεί ότι εκτός από το σκοράρισμα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του και σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού και δεν είναι τυχαίο ότι για τον Ρώσο ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί και το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως και να έχει το θέμα του αναμένεται να έχει οριστική, είτε θετική είτε αρνητική, κατάληξη στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Κι αυτό διότι όπως όλα δείχνουν στην Τούμπα έχουν πλέον αποφασίσει να "τρέξουν" το θέμα της ενίσχυσης στα φορ, μετά τον χρόνο που ξοδεύτηκε στην περίπτωση του Μπρέθγουεϊτ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ