ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συμφωνία για Μουργκ - Κρίστο, τρέχει να προλάβει

Ο Τόμας Μουργκ με τη φανέλα της Ραπίντ

O ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία με την Ουντινέζε για το δανεισμό του Κρίστο -όπως αποκάλυψε το Sport24.gr- και με τη Ραπίντ Βιέννης για την αγορά του Μουργκ και τρέχει να προλάβει την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου για να τους αποκτήσει.

Μπορεί ο Δημήτρης Πέλκας να βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για τη Φενέρμπαχτσε, αλλά ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες έτρεχε και στο μέτωπο των αφίξεων.

Ο Δικέφαλος έφτασε σε συμφωνία με τον με την Ουντινέζε για το δανεισμό του Κρίστο - όπως αποκάλυψε το Sport24.gr - και με τη Ραπίντ Βιέννης για την αγορά του Μουργκ αντί 2.000.000 ευρώ και τρέχει να προλάβει την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου για να τους αποκτήσει.

O 22χρονος Ισπανός προορίζεται για να δώσει λύσεις στη επιθετική γραμμή καθώς μπορεί η κύρια θέση του να είναι επιθετικός κορυφής, αλλά αγωνίζεται και στα πλάγια.

Ο 25χρονος Αυστριακός προορίζεται ουσιαστικά για ν' αναπληρώσει το κενό που αφήνει ο Δημήτρης Πέλκας. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την εκπνοή και να αποκτήσουν και τους δύο παίκτες.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ