ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τους τραυματίες ενόψει ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τους τραυματίες ενόψει ΑΕΚ
Ο Ραχμάν Μπάμπα INTIME SPORTS

Από Δευτέρα (14/10) ο ΠΑΟΚ θα μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, με το ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου να παραμένει, για την ώρα, αναλλοίωτο.

Οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ συνεχίζονται χωρίς πολλές διαφοροποιήσεις στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου. Γιόνι Ότο και Μπράντον Τόμας συνεχίζουν με ατομικό πρόγραμμα και οι Ράχμαν Μπάμπα, Άντριγια Ζίβκοβιτς και Αντώνης Τσιφτσής έκαναν θεραπείες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε ελεύθερους τους παίκτες του για αύριο Κυριακή και τους περιμένει και πάλι για προπόνηση τη Δευτέρα το απόγευμα, για να μπουν, χωρίς ακόμη τους διεθνείς σε ρυθμούς προετοιμασίας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

"Υψηλή ένταση, δυνατές ασκήσεις, τρέξιμο και παράλληλα δουλειά στην τακτική. Τα είχε όλα η προπόνηση του Σαββάτου (12/10)

Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με προθέρμανση με μπάλα, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια δούλεψαν με τον προπονητή στον τομέα της τακτικής. Στο φινάλε διεξήχθησαν παιχνίδια 4 Vs 4 σε ιδιαίτερα υψηλό τέμπο.

Οι Μπράντον Τόμας και Γιόνι Όττο έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ο Μπάμπα δούλεψε στο γυμναστήριο και στην πισίνα, ενώ οι Αντώνης Τσιφτσής και Αντρίγια Ζίβκοβιτς υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Την Κυριακή (13/10) οι παίκτες έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (14/10) στις 17:00" αναφέρει το δελτίο Τύπου του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ