ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα ερωτηματικά του Λουτσέσκου στη ρεβάνς για το εισιτήριο του Europa League

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ (29/8, 22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) θέλει να κλείσει νικηφόρα τον κύκλο των ευρωπαϊκών παιχνιδιών του καλοκαιριού. Τα ερωτηματικά του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα εξαιτίας... Ατρόμητου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του και τόνισε πως στη ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς ο ΠΑΟΚ θα ψάξει όχι μόνο να σφραγίσει την πρόκρισή της στο League Phase του Europa League – που λίγο πολύ μοιάζει δεδομένη μετά το 4-0 στη Τούμπα- αλλά να παίξει και καλό ποδόσφαιρο και να πάρει άλλη μια νίκη.

Το σκεπτικό του 55χρονου τεχνικού είναι συγκεκριμένο. Η ομάδα του έχει ανάγκη από νίκες για να χτίσει από την αρχή την αυτοπεποίθησή της και στο Δουβλίνο θα προσπαθήσει, παίζοντας με ένα μάλλον μεικτό σχήμα να προσθέσει άλλη μια στη συγκομιδή της.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, που έχει μαζί του τον Κουλιεράκη στο τελευταίου του ταξίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει τον τραυματία Μπράντον Τόμας, που λογικά θα χάσει και το παιχνίδι της Κυριακής (01/09) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι σκέψεις και τα ερωτήματα του Λουτσέσκου

Κάποιες αλλαγές θα γίνουν, οι περισσότερες στη μεσοεπιθετική γραμμή των πρωταθλητών. Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα παραμείνει στην εστία, στα δυο άκρα της άμυνας λογικά θα ξεκινήσουν Γιότι Ότο και Ράχμαν Μπάμπα, ενώ είναι ερωτηματικό αν δίπλα στον Τόμας Κεντζιόρα θα αγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης – σε ένα last dance με τα ασπρόμαυρα- ή αν θα επιλεγεί ο Γιάννης Μιχαηλίδης για να κάνει το φετινό ευρωπαϊκό του ντεμπούτο.

Στα χαφ για την ώρα Στέφαν Σβαμπ, Μαντί Καμαρά και Μαγκομέντ Οζντόεφ, μοιράζονται τον χρόνο και στο γήπεδο θα φανεί ποιος από τους τρεις έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ανάσες ενόψει του αγώνα στο Περιστέρι.

Μεσοεπιθετικά θα ξεκινήσουν Κίριλ Ντεσπόντοφ, Τόμας Μουργκ και το ερωτηματικό που μένει να απαντηθεί είναι αν θα πάρει ανάσες ο Φεντόρ Τσάλοφ αφήνοντας την θέση του στον Τάρικ Τισουντάλι ή αν θα ξεκινήσουν και οι δυο με τον Μαροκινό στα άκρα.

Στο έκτο και τελευταίο καλοκαιρινό του ευρωπαικό παιχνίδι, ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να επικυρώσει με πανηγυρικό τρόπο την επιστροφή του στο Europa League, κρατώντας ωστόσο δυνάμεις και για το πρώτο του εκτός έδρας φετινό παιχνίδι στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ