ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τέλος από τον πάγκο της Β' ομάδας ο Αλεξιάδης, νέοι προπονητές οι Παπαβασιλείου και Ταξίδης

ΠΑΟΚ: Τέλος από τον πάγκο της Β' ομάδας ο Αλεξιάδης, νέοι προπονητές οι Παπαβασιλείου και Ταξίδης
INTIME SPORTS

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της Β' ομάδας ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, καθώς τη θέση των Αλέξη Αλεξιάδη και του συνεργάτη του Θανάση Τερζή αναλαμβάνουν οι Αποστόλης Παπαβασιλείου και Δημήτρης Ταξίδης.

Με ανανεωμένο ρόστερ θα παρουσιαστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2 ο ΠΑΟΚ Β', ενώ μέσα στο όλο πλαίσιο των αλλαγών διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν και στον πάγκο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (20/07) ο Δικέφαλος του Βορρά προέβη σε ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποίησε ότι τη θέση του μέχρι πρότινος προπονητή, Αλέξη Αλεξιάδη και του άμεσου συνεργάτη του, Θανάση Τερζή, αναλαμβάνουν πλέον οι Αποστόλης Παπαβασιλείου και Δημήτρης Ταξίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ Β με ανανεωμένο ουσιαστικά ρόστερ – λογική συνέχεια των παιδιών που μεγαλώνουν και … ανεβαίνουν – θα μείνει στην Θεσσαλονίκη και στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής έως τις 19 Αυγούστου, οπότε και θα αναχωρήσει για την Πτολεμαϊδα για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Το νέο προπονητικό δίδυμο θα είναι οι Αποστόλης Παπαβασιλείου και Δημήτρης Ταξίδης, γυμναστής ο Μερτ Ισμπιλίρ, προπονητής τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Κρυωνάς, γυμναστής αποκατάστασης ο Δημήτρης Πετράκης, αναλυτής ο Γιάννης Βλάχος, team manager ο Δημήτρης Σαραϊδάρης, γιατρός ο Αργύρης Καραβέλης, φυσικοθεραπευτής ο Σταύρος Τερζανίδης, φροντιστής ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Τεχνικός υπεύθυνος προπονητικής διαδικασίας αναλαμβάνει ο Γιώργος Κωστίκος.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά και εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους στον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Αλέξη Αλεξιάδη και στον συνεργάτη του Θανάση Τερζή, οι οποίοι ανέλαβαν τον ΠΑΟΚ Β σε ένα μεταβατικό, δύσκολο στάδιο και σε μια απαιτητική διαδικασία (play offs, play outs) πρωταθλήματος".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ